اشتراک ویژه ورود / ثبت نام

زندگینامه فرهاد مجیدی؛ زندگی فوتبالی و شخصی + عکس

زندگینامه فرهاد مجیدی؛ زندگی فوتبالی و شخصی + عکس

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۱

فرهاد مجیدی از بازیکنان مشهور و پر افتخار ایران است که در حال حاضر مشغول به مربیگری می باشد.

وی در طول مربیگریش، در تیم های برتری مانند استقلال نقش آفرینی کرده و عملکرد بسیار عالی ای داشته است.

هم اکنون فرهاد مجیدی مسئولیت مربیگری تیم اماراتی “الاتحاد کلباء” را بر عهده دارد.

در این بخش از زندگی نامه افراد موفق با ما همراه باشید تا زندگینامه فرهاد مجیدی را مورد برسی قرار دهیم. پس ما را در سایت جادوی باور همراهی کنید تا بیشتر این بازیکن و مربی فوتبال حرفه ای را بشناسیم.

تولد و جوانی فرهاد مجیدی

فرهاد مجیدی در تاریخ ۱۳ خرداد سال ۱۳۵۵ شمسی در شهرستان پاکدشت چشم به جهان گشود.

اصالت وی قائم شهری است. پدر و مادر فرهاد بعد از ازدواج، به استان تهران مهاجرت کردند. فرهاد مجیدی دارای ۲ خواهر و ۱ برادر است.

علت مهاجرت حاج برار جان (پدر فرهاد مجیدی) به تهران، موقعیت شغلیش بود چراکه وی از کارمندان صنایع دفاع کشور بود. بنابر بر دستورات، مجبور شدند تا به مجتمع هایی که صنایع دفاع در منطقه پارچین واقع در تهران برای کارمندانش فراهم کرده بود نقل مکان کنند.

فرهاد مجیدی زندگی سختی از نظر مالی داشت و در موقعیتی نبود که بتواند به تحصیلش ادامه دهد.

در همین دوران بود که وی به ورزش فوتبال علاقه پیدا کرد و تمامی پول هایش را برای تمرین در باشگاه های محلی خرج میکرد.

ورود به دنیای فوتبال

پدر و مادر فرهاد از علاقه وی به فوتبال رضایت نداشتند چرا که بر این باور بودند فرهاد باید درسش را ادامه دهد و آینده ای در رشته فوتبال نخواهد داشت.

سر انجام فرهاد با وجود سخت گیری های خانواده اش در مورد فوتبال، این حرفه را ادامه داد و برای اولین بار در تیم محلی “صنایع پارچین” که مربوط به محل زندگیش بود. به عنوان بازیکن رسمی بازی و نقش آفرینی کرد.

بعد از بازی در تیم های مختلف محلی و شرکت در چند بازی استانی، نهایتا در سال ۱۳۷۶ یعنی در سن ۲۰ سالگی، عملکرد درخشان فرهاد مجیدی مورد توجه مربیان باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران قرار گرفت.

سرانجام فرهاد مجیدی به تیم بزرگ استقلال ایران پیوست و در بازی های متعددی نقش آفرینی کرد.

قبل از اینکه فرهاد مجیدی از فوتبال خداحافظی کند وی در چندین تیم خارجی نقش آفرینی کرد. به عبارتی در مدتی که فرهاد مشغول به فوتبال بود در ۷ تیم رسمی و ۳ تیم محلی بازی کرد.

جالب است که بدانید اولین تیمی که فرهاد به طور رسمی در آن بازی کرد و شهرت برای خود کسب کرد، استقلال بود و بار آخری هم که به طور رسمی در مسابقه ای حضور پیدا کرد، برای تیم استقلال ایران بازی میکرد.

فرهاد ۴ بار از تیم استقلال رفته و دوباره بازگشته است.

در سال های آخر حضور مستقیم فرهاد در زمین فوتبال، وی توسط مربیان برتر کشور، به بازی و نقش آفرینی در تیم ملی ایران دعوت شد.

اولین سابقه مربیگری وی در تیم استقلال بود که به عنوان دستیار مربی کار میکرد ولی بعد از گذشت مدتی دستیاری، فرهاد به مربی رسمی تیم استقلال شناخته شد.

همچنین او سرمربی تیم ملی امید هم بوده است.

فرهاد مجیدی در جشن قهرمانی استقلال

زندگی فوتبالی فرهاد مجیدی

در بخش زیر میتوانید تمامی فعالیت های مربوط به دنیای فوتبال فرهاد مجیدی را مطالعه نمایید.

۱. صنایع پارچین

وی در دوران کودکی اش مانند اکثریت کودکان، به ورزش فوتبال علاقمند شد.

ولی علاقه فرهاد به فوتبال بی هدف نبود و برای تبدیل شدن به یک ستاره در فوتبال بسیار تلاش میکرد.

مربیان تیم محلی صنایع پارچین، متوجه شده بودند که فرهاد دارای استعدادی درخشان در زمین فوتبال است. پس آنها تصمیم گرفتند که فرهاد را به عنوان مهاجم در تیم خود وارد کنند.

در نتیجه اولین قدم بزرگ فرهاد در راه فوتبال، وارد شدن به تیم صنایع پارچین بود. وی برای مدتی در این تیم بازی کرد و اولین پیروزی های خود را در این تیم کسب کرد.

۲. جوانان کشاورز

بعد از مدتی بازی و نقش آفرینی در تیم صنایع پارچین، فرهاد تصمیم گرفت تا عضو تیم جوانان کشاورز شود.

در اصل فرهاد اولین بازی های رسمی خود را در تیم جوانان کشاورز انجام داد. بازی فرهاد در این تیم مدت زیادی طول نکشید ولی میتوان گفت همان مدت کوتاه باعث معروفیت و کسب شهرت فرهاد بین تیم های محلی و استانی دیگر شد.

سر انجام بازی فرهاد در این تیم، جلب شدن نظر مربیان تیم بزرگسالان “بهمن کرج”  به وی بود.

۳. بهمن کرج

فرهاد مجیدی در بهمن کرج

بعد از بازی در تیم جوانان کشاورز، فرهاد مجیدی وارد تیم بهمن کرج شد و برای مدتی بسیار کوتاه در این تیم به بازی پرداخت.

بعد از گذشت مدت بسیار کمی، تیم صنایع پارچین برای بازی های استانی خواستار فرهاد شد. بنابراین فرهاد به مدت هشت ماه در تیم پارچین مشغول به بازی های استانی بود و بعد از تمام شدن بازی های استانی وی برای بار دوم به تیم بهمن کرج بازگشت.

فرهاد در سن ۱۷ سالگی عضو این تیم شد و به مدت ۲ سال در خدمت تیم بهمن کرج بود، در طول این ۲ سال وی در ۱۹ باز شرکت کرد و ۱۰ گل را به ثمر رساند.

۴. استقلال تهران

بازی و نقش آفرینی فرهاد مجیدی در تیم بهمن کرج بسیار برای وی سودمند بود چرا که این تیم، تیم شناخته شده ای بود و در رده تیم های معتبر دسته بندی میشد.

به طور خلاصه سرمربیان برتر ایران، بر روی بازیکنان این تیم نظارت داشتند و به عبارتی استعداد ها را کشف میکردند و برای تیم خود برمیگزیدند.

در نتیجه مربیان استقلال تهران عملکرد عالی فرهاد را بررسی کردند.

سرمربیان استقلال، وقتی فرهاد فقط ۲۰ سال داشت وی را به عنوان مهاجم اصلی تیم برگزیدند و فرهاد به یکی از بزرگترین موفقیت های خود، یعنی وارد شدن به استقلال رسید.

فرهاد در مدتی که در استقلال بود، در دو فصل ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۷ و ۱۳۷۷ تا ۱۳۷۸ حضور داشت و برای استقلال بازی کرد.

در اولین فصلی که فرهاد در این تیم بازی کرد یعنی فصل ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۷، تیم استقلال قهرمان لیگ آزادگان شد و در دومین فصل یعنی فصل ۱۳۷۷ تا ۱۳۷۸، استقلال نایب قهرمان لیگ آزادگان و جام باشگاه های آسیا شد.

کتاب صوتی آرزوی تو دستور توست اثر کوین ترودو

۵. راپید وین

فرهاد بزرگترین پیشرفت های خود را در تیم استقلال کرد چرا که هم از نظر مالی به سطح مطلوبی رسید و هم از نظر شهرت و نامداری به مقام های بین المللی رسید.

نهایتا، فرهاد بعد از آخرین بازی خود در استقلال یعنی بازی استقلال با تیم فجر سپاسی برای چند جلسه محروم شد و در آخر وی برای عضو شدن در تیم “راپید وین” راهی کشور اتریش شد.

فرهاد در این مدت، در یک فصل بازی کرد و عملکرد نسبتا خوبی داشت و تا پایان فصل ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۰ در تیم اتریشی راپید وین بازی کرد. مجیدی با تمام شدن این فصل، راپید وین را ترک کرد و به استقلال تهران بازگشت.

یکی از با اهمیت ترین دلایلی که حضور فرهاد مجیدی در راپید بسیار موثر بود، این بود که با بازی وی در این تیم، استعداد فرهاد جهانی شد و تیم های خارجی در تلاش بودند تا جایی برای او در تیم خود باز کنند.

۶. بازگشت به استقلال تهران

فرهاد بعد از ترک راپید وین اتریش، در سال ۱۳۷۹ برای بار دوم به استقلال تهران بازگشت و در این مدت، در ۶ بازی پا به توپ شد و بعد از گذشت مدت بسیار کوتاهی دوباره استقلال را ترک کرد و قراردادی با تیم اماراتی “الوصل” بست و سپس راهی امارات شد.

۷. الوصل امارات

فرهاد تصمیم گرفت تا بعد از مدتی بازی در تیم استقلال تهران به تیم الوصل امارات بپیوندد و برای این تیم به صورت حرفه ای بازی کند.

فرهاد به مدت ۵ فصل فوتبالی در تیم الوصل ماند و ۱۳۰ بار توپ را وارد دروازه حریف کرد. درخشش و عملکرد عالی فرهاد در لیگ های امارات و جام های حذفی باعث شد تا همه باشگاه ها او را به عنوان بهترین بازیکن تیم الوصل بشناسند.

بنابر گزارشات مطبوعات معتبر ورزشی امارت، فرهاد از اصلی و موثر ترین دلایلی بود که الوصل تبدیل به تیمی موفق در امارات شد.

میتوان گفت حضور فرهاد در این تیم باعث شد تا رقابت بین باشگاه های اماراتی بیشتر شود و به عبارتی هیجان دیدن بازی های اماراتی بیشتر شود.

۸. العین امارات 

زمانی که فرهاد به عنوان مهاجم عضو تیم العین شد، فصل بازی های نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا بود.

وی با شرکت در چند بازی اصلی و به ثمر رساندن تعدادی گل، تیم العین را به بازی های اصلی لیگ قهرمانان آسیا رساند.

سپس در بازی های فینال، العین مقابل تیم تروساسانا که تیم تایلندی بود بازی کرد و در نتیجه بالاترین امتیاز را بین تیم های دیگر پیدا کرد. سرانجام العین امارات با کمک فرهاد مجیدی توانست تا برنده لیگ قهرمانان آسیای ۲۰۰۲-۲۰۰۳ شود.

در آخر فرهاد که بازیکنی قرضی در العین بود، دوباره به الوصل پیوست.

فرهاد مجیدی

۹. الاهلی امارات 

بعد از برگشت دوباره وی به الوصل برای مدت کوتاهی، الاهلی امارت خواستار فرهاد مجیدی برای بازی در لیگ قهرمانان امارت شد.

در نتیجه الاهلی با فرهاد قرارداد ۱۴ ماهه ای را ثبت کرد و فرهاد در الاهلی مشغول به توپ زنی شد.

گفته میشود در حضور ۱۴ ماهه مجیدی در این تیم، وی در بازی های مختلف دوستانه و نیمه نهایی های لیگ قهرمانان امارات ۶ توپ را گل کرده.

بعد از گذشتن و رد شدن الاهلی از بازی های نیمه نهایی لیگ امارات، بازیی برای مشخص شدن قهرمان این دوره بین الاهلی و الوحده برگزار شد که فرهاد در این بازی نقش بسیار مهمی داشت چرا که مستقیما یک گل زد و در گل های دیگر نیز سهیم بود.

در نتیجه الاهلی بازی آخر خود را با نتیجه ۴-۱ برنده شد و این تیم به همراه مجیدی قهرمان لیگ امارات شد.

و اما بعد از تمام شدن قرارداد ۱۴ ماهه الاهلی با فرهاد، وی قراردادی ۲ ساله ای را از تیم النصر امارت دریافت کرد. از پرسود ترین قرارداد های فرهاد با باشگاه ها میتوان به قراردادش با النصر اشاره کرد.

۱۰. النصر امارات

بعد از اتمام قرارداد فرهاد با الاهلی، وی قراردادی ۲ میلیون دلاری را با تیم اماراتی النصر امضاء کرد و به این تیم پیوست.

فرهاد تنها به مدت یک نیم فصل فوتبالی در این تیم ماند و بعد از گذشت آن فصل وی به عنوان بازیکنی قرضی دوباره به باشگاه الاهلی برگشت. بعد از اتمام حضور قرضی مجیدی در الاهلی وی به النصر بازگشت.

گفته میشود قرارداد وی با النصر، قراردادی ۲ ساله بوده ولی بعد از برگشت دوباره وی به النصر، مدت کوتاهی بعد قرارداد خود را با این تیم اماراتی فسخ کرد و از این باشگاه خارج شد.

۱۱. بازگشت مجدد به استقلال تهران

بازگشت مجدد فرهاد مجیدی به استقلال تهران

بعد از فسخ شدن قرارداد فرهاد با النصر وی از امارات خداحافظی کرد و برای بار سوم به تیم محبوبش یعنی تیم استقلال تهران، با قدرت بازگشت.

فرهاد مجیدی در سال ۱۳۸۶ برای بار سوم به تیم استقلال تهران بازگشت و بهترین عملکرد خود را در این سال ها داشت و به استقلال کمک کرد تا در بسیاری از لیگ های داخلی و خارجی پیروز شود.

از جمله میتوان به پیروزی استقلال در جام های حذفی ۱۳۸۶-۱۳۸۷ اشاره کرد. همچنین فرهاد در بازی های لیگ قهرمانی فوتبال ایران، بازیکن باشگاه استقلال بود و باعث قهرمان شدن استقلال در لیگ برتر بود.

فرهاد مجیدی در مدت حضورش در استقلال تهران صاحب برخی از برترین و بهترین القاب فوتبالی شد که این القاب باعث شدند تا وی اعتباری جهانی بیابد.

به طور مثال، بعد از پایان فصل های سال ۱۳۸۹ فرهاد مجیدی توسط برنامه های معتبر فوتبالی ایران به عنوان بهترین بازیکن سال ۸۹، میان مردم و طرفداران فوتبال شناخته شد. همچنین بعد از اتمام دهمین لیگ بازی های داخلی، فرهاد دوباره به عنوان بهترین بازیکن لیگ دهم شناخته شد.

وی حتی در نظرسنجی های بین المللی نامی از خود به جا گذاشته است چرا که فرهاد مجیدی در سال ۲۰۱۱ میلادی توسط فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال با دریافت ۲۶۶ هزار نظر مثبت به عنوان بهترین بازیکن فوتبال دنیا شناخته و معروف شد.

سر انجام فرهاد با قراردادی ۱۴ ماهه با تیم قطری الغرافه استقلال تهران را ترک کرد و به آن تیم قطری پیوست. مربیان و بازیکنان همه باشگاه های فوتبالی بر این باور بودند که خروج فرهاد از استقلال باعث ناکام ماندن این تیم در پیروز شدن لیگ برتر فوتبال ایران در فصل ۹۰ تا ۹۱ بود.

۱۲. الغرافه قطر

فرهاد مجیدی بعد ترک استقلال برای بار سوم، به الغرافه قطر پیوست و برای مدت کوتاهی در این تیم بازی کرد.

مدت بازی فرهاد در این تیم زیاد نبود و فرهاد فقط برای ۴ ماه در الغرافه نقش آفرینی کرد.

فرهاد برای مدت زیادی در این تیم حاضر نبود ولی همین مدت کم باعث شد تا الغراغه برنده جام های حذفی قطر شود.

فرهاد برای اینکه نشان دهد ایرانی است و به این موضوع افتخار میکند، در جشن پیروزی جام های حذفی قطر پرچم ایران را برافراشته کرد و به ایرانی بودنش افتخار کرد.

۱۳. آخرین حضور در استقلال تهران

فرهاد بعد از اتمام قرادادش با الغرافه تصمیم داشت تا از دنیای فوتبال خداحافظی کند و حرفه مربیگری را به صورت حرفه ای دنبال کند.

ولی بعد از گذشت مدتی فرهاد دوباره از مربیان استقلال درخواست دیگری برای نقش آفرینی در استقلال دریافت کرد.

در نتیجه فرهاد مجیدی این قرارداد را قبول کرد و به مدت ۱۱ ماه برای استقلال تهران دوباره راهی زمین فوتبال شد.

بعد از گذشت ۱۱ ماه فرهاد آخرین بازی خود را در مقابل تیم مس کرمان کرد و بعد از اتمام این بازی، فرهاد مجیدی در تاریخ ۷ آبان سال ۱۳۹۲ شمسی کاملا از فوتبال خداحافظی کرد و در تلاش بود تا تبدیل به مربی سرشناس شود.

آخرین حضور فرهاد مجیدی در استقلال تهران

ورود فرهاد مجیدی به دنیای مربیگری 

یکی دیگر از اهداف بزرگ فرهاد مجیدی در زندگی تبدیل شدن به مربی برتر بود.

وی در زمینه مربی شدن تلاش های بسیار زیادی کرد و در دوره ها و کلاس های بسیار سختی شرکت کرد تا بالاخره در سال ۱۳۹۷ اولین تیتر خود را به عنوان مربی دریافت کرد.

فرهاد مجیدی بعد از دریافت مدارک مورد نیاز برای مربی شدن، در دی ماه سال ۱۳۹۷ به عنوان دستیار مربی استقلال تهران شِفِر، شناخته شد و شروع به مربیگری کرد.

بعد از برکنار شدن شفر به علت کیفیت کار بد، فرهاد مجیدی در تاریخ ۹ اردیبهشت سال ۱۳۹۸ به عنوان سرمربی استقلال شروع به کار و مربیگری کرد.

با شروع لیگ برتر فوتبال ایران سال ۱۳۹۸ تا ۱۳۹۹ فرهاد دوباره تبدیل به دستیارمربی شد و بعد ها یعنی در اسفند ۱۳۹۹ به مدت ۲ سال، دوباره با عنوان سرمربی استقلال شناخته شد.

بعد از اتمام قرارداد مربیگری فرهاد با استقلال، وی مشغول به مربیگری در باشگاه اماراتی الاتحاد کلبا شد.

زندگی شخصی فرهاد مجیدی

فرهاد مجیدی در بین سال های ورزشی خود، با خانم فرناز مؤمنی ازدواج کرده و حاصل این ازدواج ۱ پسر به نام امیر بردیا و ۱ دختر به نام تیام بود.

متاسفانه این ازدواج پایدار نماند و بعد از گذشت چند سال زندگی مشترک، فرهاد مجیدی و فرناز مؤمنی از یکدیگر طلاق گرفتند.

گفته میشود وقتی فرهاد در یکی از شرکت های هواپیمایی کاری داشت با خانم مومنی آشنا شد. این ازدواج مدت زیادی طول نکشید.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2015 © تمامی حقوق این سایت متعلق به جادوی باور است.
Whatsapp
phone