اشتراک ویژه ورود / ثبت نام

زندگینامه سوندار پیچای مدیر عامل گوگل + عکس

زندگینامه سوندار پیچای مدیر عامل گوگل + عکس

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۱

سوندار پیچای یکی از برترین مدیران و مهندسان کامپیوتر است که ریشه ای هندوستانی دارد.

او پس از کناره گیری لری پیج از مدیر عاملی گوگل، از ۴ دسامبر ۲۰۱۹ میلادی (۱۳ آذر ۱۳۹۸ شمسی) به عنوان مدیر عامل اجرایی شرکت آلفابت فعالیت خود را شروع کرد.

درحالی که وی از ۱۰ اوت ۲۰۱۵ میلادی (۱۹ مرداد ۱۳۹۴ شمسی) به عنوان مدیر عامل اجرایی گوگل برگزیده شده بود.

از دیگر فعالیت های سوندار پیچای می توان به مدیریت محصولات گوگل از سال ۲۰۰۴ میلادی (۱۳۸۳ شمسی) اشاره کرد که سیستم عامل کروم و گوگل کروم مثال هایی از این فعالیت ها هستند.

سوندار پیچای سابقه تحصیل در دانشگاه هایی چون استنفورد و مؤسسه فناوری هند کاراگپور را در کارنامه خود ثبت کرده است.

در این بخش از زندگینامه افراد موفق قصد داریم بیوگرافی سوندار پیچای را مورد بررسی قرار دهیم پس در ادامه با ما در سایت جادوی باور همراه باشید.

کودکی و تولد سوندار پیچای

سوندار پیچای با نام کامل پیچای سونداریا راچان (Pichai Sundararajan) در تاریخ ۱۲ ژوئیه ۱۹۷۲ میلادی (۲۱ تیر ۱۳۵۱ میلادی) در شهری به نام چنای در ایالت تامیل نادو واقع در جنوب هند چشم به جهان گشود.

پدرش رگوناتا پیچای نام دارد که به عنوان مهندس برق برای شرکت انگلستانی که GEC نام دارد، در خط تولید قطعات الکتریکی کار می کرد.

سوندار پیچای به واسطه گفته های پدرش از دانسته های خود، با فناوری آشنایی پیدا کرد. مادرش نیز لاکشمی پیچای نام داشت و یک برادر کوچکتر از سوندار، در این خانواده نیز حضور دارد.

جوانی سوندار پیچای

این خانواده در آپارتمانی با دو اتاق خواب زندگی می کردند و وسیله نقلیه شخصی نداشتند و از وسیله نقلیه عمومی استفاده می کردند. آن ها حتی تلوزیون هم نداشتند و برخی اوقات همگی با موتور اسکوتر جا به جا می شدند.

سوندار پیچای دانش آموز با هوشی در مدرسه اش که Padma Sesheadri Bala  نام داشت بود.

هوش او باعث شد تا تمامی شماره های تلفن را به خاطر داشته باشد. پس از پایان دوران تحصیلات ابتدایی  برای ادامه تحصیل به مؤسسه فناوری هند کاراگپور رفت و مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی متالوژی اخذ کرد.

سفر به آمریکا

سوندار پیچای به واسطه هوش بالایش، توانست بورسیه تحصیلی از دانشگاه استنفورد را که در نزدیکی شهر سانفرانسیسکو است، کسب کند.

پدرش مخارج سوندار پیچای را از پس انداز خانواده اش پرداخت کرد زیرا که وقتی تقاضای وام کرد، این تقاضا از سوی مسئولین مربوطه رد شده بود.

مقدار مخارج سوندار پیچای با حقوق یک سال پدرش برابری می کرد. او که برای تحصیل در رشته علم مواد از دانشگاه استنفورد، بورسیه شده بود، توانست مدرک کارشناسی ارشد خود را از این دانشگاه اخذ کند.

پس از آن به معتبر ترین و قدیمی ترین مدرسه بازرگانی، مدیریت و اقتصاد جهان که مدرسه وارتون دانشگاه پنسیلوانیا نام داشت رفت و مدرک مدیریت ارشد کسب و کار را دریافت کند.

کتاب صوتی آرزوی تو دستور توست اثر کوین ترودو

حرفه سوندار پیچای

سوندار پیچای ابتدا تصمیم گرفت تا برای اخذ مدرک دکتری در دانشگاه استنفورد اقدام کنند اما او به مؤسسه مکنزی و شرکا رفت و در قامت مشاور مدیریت به یکی از عوامل مهم در این مؤسسه تبدیل شد. اما او مدت زیادی در این مؤسسه کار نکرد.

سوندار پیچای پس از ترک این مؤسسه، در سال ۲۰۰۴ میلادی (۱۳۸۳ شمسی) به شرکت گوگل رفت و در تیم نوآوری پرژه گوگل کروم، به عنوان مدیر محصول مشغول به کار شد.

از دیگر فعالیت های سوندار پیچای در گوگل می توان به همکاری در تحقیقات و پروژه هایی چون جستجو در صفحه سیستم عامل، نوار ابزار گوگل (Google Gears  و Google Pack)، افزونه فایرفاکس و برنامه های کاربردی مثل جیمیل و نقشه گوگل اشاره کرد.

در اصل ایده های توسعه مرورگر توسط سوندار پیچای داده شده است.

راه اندازی گوگل کروم

سخنرانی سوندار پیچای در گوگل

نوار ابزار های گوگل باعث می شوند تا دسترسی آسان تری کاربران به اینترنت اکسپلور و فایرفاکس داشته باشند. در سال ۲۰۰۸ میلادی (۱۳۸۷ شمسی) سوندار پیچای با متقاعد کردن سرگی برین و لری پیج، توانست ایده گوگل کروم را به آن ها نشان دهد که مورد استقبال این دو مدیر قرار گرفت.

در نهایت گوگل کروم در همین سال راه اندازی شد و یکی از ارکان اصلی گوگل تبدیل شد زیرا که دسترسی سریعی به جستجوگر گوگل می دهد.

گوگل کروم توانست به رتبه ۱ مرورگر در جهان تبدیل شود و از فایرفاکس و اینترنت اکسپلور پیشی بگیرد. گوگل کروم محصولاتی چون Chromecast و Chromebooks را به کاربران ارائه می کند.

ارتقا شغلی در گوگل

در سال ۲۰۰۸ میلادی (۱۳۸۷ شمسی)، سوندار پیچای به مقام معاونت توسعه محصول ارتقا یافت و در این سمت، سخنرانی هایی در شرکت گوگل انجام داد. او در سال ۲۰۱۲ میلادی (۱۳۹۱ شمی) به سمت مدیر برنامه ریزی و معاون مدیر عامل منصوب شد.

پس از موفقیت در ایجاد گوگل کروم، او توسط توئیتر وسوسه به استخدام شد ولی در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی)، شرکت گوگل با پرداخت ۵۰ میلیون دلار به سوندار پیچای، او را در شرکت حفظ کرد.

در سال ۲۰۱۳ میلادی (۱۳۹۲ شمسی) سوندار پیچای توسط لری پیج به عنوان مسئول اندروید مصنوب شد زیرا که اندی رابین (خالق سیستم عامل اندروید) برای کار در پروژه ای متفاوت، از سمت خود کناره گیری کرد. یک سال بعد سوندار پیچای به عنوان رئیس محصولات اندروید منصوب شد.

در ۱۰ اوت ۲۰۱۵ میلادی (۱۹ مرداد ۱۳۹۴ شمسی) لری پیج و سرگی برین شرکت آلفابت را تشکیل دادند که ساختاری متفاوتی با گوگل داشت. لری پیج پس از کناره گیری از منصب خود در گوگل، سوندار پیچای را به عنوان مدیر عامل اجرایی گوگل منصوب کرد.

لازم به ذکر است که شرکت آلفابت به عنوان شرکتی تحت نظر گوگل تشکیل داده شد.

در فوریه سال ۲۰۱۶ میلادی (بهمن ۱۳۹۵ شمسی) سوندار پیچای ۲۷۳۳۲۸ سهم از شرکت آلفابت را دریافت کرد که این اتفاق باعث شد تا وی ثروت خالصش رشد چشمگیری کند. ارزش این سهام ۱۹۹ میلیون دلار بود که ثروت کلی سوندار پیچای را به حدود ۶۵۰ میلیون دلار رسید.

زندگی شخصی

سوندار پیچای و همسرش انجلی

سوندار پیچای با زنی به نام انجلی پیچای ازدواج کرده است که ثمره این ازدواج، دو فرزند به نام های کاویا پیچای و کیران پیچای می باشد.

سوندار پیچای با استفاده از هنر متقاعد کردن و پا فشاری در ارائه ایده جستجوگر کروم توانست به میلیون ها کاربر اجازه دسترسی آسان تر به گوگل را بدهد.

دیدگاه‌ها

یک پاسخ به “زندگینامه سوندار پیچای مدیر عامل گوگل + عکس”

  1. فاطمه رضوانی رمچاهی گفت:

    سلام ممنون ازمطالب مفیدتون.
    راستش عکس نوجوانی آقای سوندار پیچای که دیدم شبیه پسرم که فوت شده بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2015 © تمامی حقوق این سایت متعلق به جادوی باور است.
Whatsapp
phone