اشتراک ویژه ورود / ثبت نام

زندگینامه رکسانا ورزا کارآفرین موفق ایرانی

زندگینامه رکسانا ورزا کارآفرین موفق ایرانی

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۱

رکسانا ورزا یک مدیر کارآفرین نمونه با اصالتی ایرانی است. در حال حاضر ایشان به عنوان مدیر عامل مرکز رشد استیشن اف (Station F) واقع در فرانسه فعالیت می کنند. شرکت استیشن اف در ژوئن ۲۰۰۷ میلادی (خرداد ۱۳۸۶ شمسی) توسط رئیس جمهور وقت یعنی امانوئل مکرون افتتاح شد، این شرکت بستری برای رشد استارتاپ ها و کسب و کار آنلاین را فراهم میکند از شرکای این شرکت میتوان به فیسبوک، مایکروسافت، موتور جستجوی ناور و… اشاره کرد.

رکسانا ورزا به واسطه فعالیت هایش به عنوان ملکه جوان استارت آپ ها شناخته می شود. او همچنین به عنوان یک چهره اثرگذار در اکوسیستم استارت آپ های فرانسه معرفی شده است.

کسب مقام ششم در لیست ۳۰ زن برتر کمتر از ۳۰ سال جهان در حوزه تکنولوژی از سوی سایت بیزنس اینسایدر، یکی از برترین افتخارات ایشان است.

در این بخش از زندگینامه افراد موفق قصد داریم بیوگرافی رکسانا ورزا را مورد بررسی قرار دهیم پس در ادامه با ما در سایت جادوی باور همراه باشید.

کودکی و تحصیلات رکسانا ورزا

رکسانا ورزا

رکسانا ورزا در ۸ فوریه ۱۹۸۵ میلادی (۱۹ بهمن ۱۳۶۳ شمسی) در شهر پالو آلتو در شهر سانفرانسیسکو واقع در ایالت کالیفرنیا از ایالات متحده آمریکا به دنیا آمد.

پدر و مادر او قبل از پیروزی انقلاب اسلامی از ایران به سمت آمریکا مهاجرت کردند. پدرش در آمریکا از دانشگاه استنفورد فارغ التحصیل شد و مادرش نیز شروع به تدریس زبان در ایالات متحده آمریکا کرد.

رکسانا ورزا پس از اتمام دوران ابتدایی تحصیلش، به واسطه فراهم بودن شرایط ایده آل، در دبیرستان زبان فرانسوی را فرا گرفت.

علاقه او به این زبان به گونه ای بود که پس از پایان دوران دبیرستانش، در دانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس UCLA رشته زبان فرانسه را برای تحصیل برگزید. او مدرک کارشناسی خود را در سال ۲۰۰۶ میلادی (۱۳۹۵ شمسی) در رشته زبان و ادبیات فرانسه اخذ کرد.

دوره آموزشی Rewired از دکتر جو دیسپنزا

در سال ۲۰۰۷ میلادی (۱۳۸۶ شمسی) رکسانا ورزا به شرکت آژانس سرمایه گذاری بین المللی فرانسه پیوست تا در فرانسه به ادامه تحصیل بپردازد. او توانست اقامت خود را در این کشور بدست آورد. او مدرک کارشناسی ارشد خود را در بین سال های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰ شمسی) در رشته های تجارت بین الملل و سیاست اقتصاد بین الملل اخذ کرد.

لازم به ذکر می باشد که قبل از ورود رکسانا ورزا به دانشگاه، ایشان کار با کامپیوتر را آموختند.

ورود به بازار کار

رکسانا ورزا و خاویر نیل

رکسانا ورزا پس از اقامت در فرانسه، در دوران دانشجویی اش در حوزه استارتاپ ها وبلاگی به نام Techbrguette را راه اندازی کرد که سبب شد در سال ۲۰۱۰ میلادی (۱۳۸۹ شمسی) به عنوان سردبیر یک وب سایت معتبر فعالیت خود را ادامه دهد. تحصیلات رکسانا ورزا شرایطی را برای ایشان فراهم کرد تا پس از ورود به فرانسه و کار در آژانس بین الملل، به فکر تاسیس چنین کسب و کار نوپایی بی افتد.

او در حال حاضر در ایستگاه استیشن اف (Station F) که یک مرکز رشد در منطقه ۱۳ پاریس است، در کنار مدیری به نام خاویر نیل مسئولیت پشتیبانی از هزاران پروژه را بر عهده دارد.

 این ایستگاه با استفاده از انکوباتور که ابزاری برای رشد اقتصادی است، برای حمایت از کارآفرینان تعبیه شده است. انکوباتور یک مرکز رشد است که برای حمایت از کارآفرینان، زمینه ساز ایجاد امکانات و تسهیلات عمومی برای رشد کسب و کار های کوچک می شود.

در حال حاضر تعداد انکوباتور ها در سطح جهان به بیش از ۳۰۰۰ می رسد و اغلب در کشور های آمریکا و ژاپن دیده می شود. برای اولین بار انکوباتور در شهر نیویورک واقع در آمریکا توسط ژوزف مانسکو احداث شد.

رکسانا ورزا سابقه عضویت و فعالیت در استارتاپ های مایکروسفات های فرانسوی را داشته است.

سابقه فعالیت

رکسانا ورزا

رکسانا ورزا سابقه ثبت دو وبسایت به نام های Girls in Tech London  و Girls in Tech Paris را از دوره های Girls In Tech برای زنان فراهم کرد تا در آن جا کد نویسی کامپیوتری برای بانوان آموزش داده شود.

فعالیت ها و پروژه های رکسانا ورزا باعث شد تا ایشان بتوانند در قامت سفیر شورای نوآوری اروپا از سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۷ میلادی (۱۴۰۰ تا ۱۴۰۶ شمسی) به فعالیت بپردازد. 

دیدگاه‌ها

3 پاسخ به “زندگینامه رکسانا ورزا کارآفرین موفق ایرانی”

  1. معشوق رکسانا گفت:

    رکسانا عاشقتم تروخدا بیا بریم سر زندگیمون

    معشوق رکسانامعشوق رکسانا
  2. دانیال گفت:

    آفرین به ایرانی👏👏👏

    دانیالدانیال
  3. نیلوفر ابی گفت:

    باور بکی از ابزار رسیدن به خواسته هاست که متاسفانه داره ازش استفاده ابزاری میشه واسه پول دراوردن بعضی ها…
    من از اون ادمای خوش باور بودم که توی این مسیر قرار گرفتم الحق والانصاف چیزای زیاد و خوبی هم یاد گرفتم ولی بعد از چند سال قبول جادوی باور فهمیدم که چند تا فاکتور دیگه هست که باید باشه و باور یه قسمت کوچیک رسیدن.
    اخر جاده باور، باور یاس و افسردگیه… انگیزشی ها میگن باور داشته باش اگه نرسیدی باورات مشکل دارند.
    اینه که ادم فکر میکنه من در قعر ناباوریم و روز به روز افسرده تر میشود…

    نیلوفر ابینیلوفر ابی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2015 © تمامی حقوق این سایت متعلق به جادوی باور است.
Whatsapp
phone