اشتراک ویژه ورود / ثبت نام

زندگینامه ویم هاف؛ آشنایی با تکنیک های مرد یخی

زندگینامه ویم هاف؛ آشنایی با تکنیک های مرد یخی

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۴۰۱

ویم هاف (Wim Hof) کسی است که با توانایی خارق العاده اش لقب مرد یخی (The Iceman) را به نام خود ثبت کند. او با تکنیک تنفسی و ذهنی اش می تواند مدت طولانی در زیر آب های سرد و یخ نفس خود را حبس کند و سالم بیرون بیاید.

او کتاب ها و تکنیک های خاصی را برای آموزش به دیگران معرفی کرده است، ویم هاف با این تکنیک ها رکورد های شگفت انگیزی علاوه بر حبس تنفس خود در زیر آب های سرد دارد که در ادامه به آنها می پردازیم.

در این بخش از زندگینامه افراد موفق، قصد داریم به بیوگرافی ویم هاف یا همان مرد یخی بپردازیم. در ادامه با ما در سایت جادوی باور همراه باشید.

تولد و کودکی ویم هاف

ویم هاف در سیتارد (جنوب شهر لیمبورگ واقع در هلند) در ۲۰ آوریل ۱۹۵۹ میلادی (۳۰ فروردین ۱۳۳۸ شمسی) به دنیا آمد.

او در خانواده ای پر جمعیت متولد شد که ۸ برادر و خواهر دارد در حالی که ویم با آندره دوقلو است. او در یکی از مصاحبه هایش گفته بود که قبل از رفتن به دانشگاه، همیشه دوست داشتم به درون آب های سرد بپرم و عاشق انجام کار هایی بودم که برای دیگران سخت بود.

ویم هاف در کوهستان یخ

ازدواج

آقای ویم هاف اولین ازدواج خود را با اولایا روزینو فرناندز (Olaya Rosino Fernandez) انجام داد که ایشان در سال ۱۹۶۰ در جامعه خود مختار باسک واقع در اسپانیا متولد شده بود.

هاف، اولایا را در آمستردام در یکی از باغ های گل ملاقات کرد و پس از آشنایی با او ازدواج کرد. ثمره این ازدواج ۴ فرزند به نام های اناهم، ایزابل، لورا و مایکل بود.

اولایا به دلیل فعالیت های ویم و مشهور شدن آن تحت تاثیر فشار های رسانه ای و اجتماع شده بود.

او همچنین در فعالیت های ویم، به او انرژی و ایده می داد ولی این عوامل باعث شده بود تا علائمی از استرس و اضطراب در او دیده شود.

در پی این استرس ها، علائم افسردگی نیز در او دیده شد و در ادامه دچار اختلال چند شخصیتی شده بود. اولایا به اسکیزوفرنی (روان گسیختگی) که با علائمی مثل توهم، هذیان و انزوا شناخته می شود، مبتلا شد.

سرانجام این توهم ها او را وادار به پرت کردن خود از ساختمانی ۸ طبقه در پارک واندل (Vondel)  کرد.

دوره آموزشی قدرت ذهن از ویم هاف (مرد یخی)

شروع فعالیت ویم هاف

پس از مرگ همسر، ویم دچار غم و اندوه سنگینی می شود که تصمیم می گیرد برای بازگشت دوباره خود به زندگی، به هندوستان سفر کند تا با استفاده از مدیتیشن ها و آب و هوای مناسب این کشور، حال خود را خوب کند.

پس از آشنایی با آئین بودائی، تکنیک خود ساخته از تنفس را فرا می گیرد که نقش بسزایی در شهرت وی در سرار دنیا دارد. او تواسنت با قدرت اراده سطح اکسیژن را زیر آب های سرد در بدن با تکنیکش متعادل سازد.

شاهکار های ویم هاف

ویم هاف در حال فتح قله

تعداد رکورد های ثبت شده توسط آقای هوف، ۲۶ است که در زمینه های محتلف این رکورد ها ثبت شده است و این توانایی را دارد که این اعداد را با استفاده از تکینیکش بیشتر کند.

اولین و خطرناک ثبتی که توسط ایشان در گینس ثبت شد، در ۱۶ مارس ۲۰۰۰ میلادی (۲۶ اسفند ۱۳۷۸ شمسی) اتفاق افتاد.

او با شنا کردن مسافتی حدود ۵۸ متر در دریاچه ای به نام پلو واقع در فنلاند، در حالتی نیمه هوشیار از آب بیرون کشیده شد.

غواصی در نزدیکی او در حال شنا بود که متوجه شد فعالیت بدنی ویم با مشکل مواجه شده است و همانند ابتدای شنا کردنش، شنا نمی کند. پس از نجات یافتن او توسط غواص، افرادی که در قایق نجات بودند، متوجه یخ زدن قرنیه چشم او می شوند که به این نتیجه پی برده اند که کوری موقت فعالیت های بدنی او را با مشکل مواجه کرده بود.

یکی دیگر از کار های باورنکردنی او پیاده روی نیمه مارتن بود. این پیاده روی در ۲ ساعت و ۱۶ دقیقه بر روی یخ با پای برهنه و حتی بدون جوراب بود. این رکورد در ۲۶ ژانویه ۲۰۰۷ میلادی (۶ بهمن ۱۳۸۵ شمسی) توسط گینس به ثبت رسید.

ویم هاف همچنین سابقه کوهنوردی با لباس های سبک از جمله شلوارک و یک چکمه دارد که در سال ۲۰۰۷ (۱۳۸۶) اقدام به فتح قله ی اورست در ارتفاعی حدود ۴/۷ کیلومتری از سطح زمین کرد و در طول مسیر بازگشت آسیب هایی از ناحیه پا پیدا کرد.

او سابقه دیگری در مورد سفر با لباس های سبک دارد که در سال ۲۰۰۹ (۱۳۸۸)، قله های کلیمانجارو را در عرض ۲ روز فتح کرد و در همین سال، بدون آب و زیر نظر تیم پزشکی، در صحرای نامیب واقع در آفریقا دوید.

تکنیک های ویم هاف

تکنیک های ویم هاف

ویم هوف دانش خود را به ۳ تجربه وابسته می داند و نقش این ۳ مورد به یک اندازه در موفقیت او تاثیر گذار است، او اینگونه به افراد آموزش می دهد:

۱. تنفس

ویم تنفس را به ۳ بخش تقسیم کرد:

در مرحله اول تنفس عمیق بکشید تا ریه ها از هوا پر شود و لحظاتی مکث کنید، بدون فشار سعی کنید ریه خود را به طور کامل از هوا خالی کنید. این کار باید به طور مداوم و با سرعتی یکسان در ۳۰ مرحله انجام شود که بعد از مرحله ۳۰ ام سر احساس سبکی می کند و در ریه ها نیز احساس انقباض و انبساط به فرد دست می دهد.

مرحله دوم زمانی باید اتفاق بیافتد که شما مرحل اول را به طور کامل گذرانده باشید و همانطور که گفته شد، تغییراتی در ناحیه ریوی احساس کنید.
در این مرحله شما می بایست بلافاصله پس از مرحله اول، نفسی عمیق بکشید تا ریه ها پر شود سپس با خالی ریه با بازدمی قوی ریه را به طور کامل خالی کنید.

دقت داشته باشید که پس از تخلیه کامل ریه ها، تنفس نکنید تا ریه ها به مدت کوتاهی خالی بماند و تا زمانی که احساس خفگی به شما دست ندهد، نفس نکشید.

مرحله سوم نیز باید در امتداد مرحله دوم صورت گیرد به گونه ای که پس از نیاز به تنفس بر اثر خالی ماندن ریه ها، با نفسی عمیق ریه ها را دچار انقباض ترین حالت ممکن کنید به مدت ۱۰ الی ۱۵ ثانیه ریه ها را خالی از هوا کنید.

۲. مقاومت در مقابل سرما

در طی آزمایشی که محققان از ویم و برادر دوقلویش آندره انجام دادند، بدن آندره برای مقابله با سرما با ایجاد لرزش، تولید گرما می کند.

این عمل اندام های بدن از مغز دستور می گیرد تا بافت های چربی قهوه ای که برای تولید گرما هستند، با فعال شدن چربی ها باعث تولید گرما در بدن شود. اما بر خلاف باور محققان، بدن ویم پس از اعمال سرما بدون تحرک مانده است و هیچ لرزشی از سمت او دیده نمی شود.

این آزمایش مجددا پس از انجام دادن تکنیک تنفسی توسط ویم و آندره، صورت گرفت که نتیجه ای جدید بدست نیامد.

۳. سیستم ایمنی غیر فعال

در طی آزمایشی جدید از آندره، دکتر پیترز پیکرز بعد از اعمال تکنیک تنفسی و ۸۰ دقیقه ماندن در تشت یخ، آزمایش خونی از ویم گرفتند که در آن نشان می داد پس از اعمال سرما، سطح سیستم ایمنی او کاهش یافته است و بدن راهی برای مقابله با سرما انجام نمی دهد.

دکتر در این هنگام اندوتوکسین (باکتری گرما زا) را به وی تزریق کرد که متوجه شود بدن چه عکس العملی را نشان می دهد.

بدن ویم با علائم تب، لرز و همچنین سلول های بدن با آزاد کردن سیتوکین (سلول های سیستم بدنی اند که باعث دفع عفونت می شود) عکس العمل نشان داد.

 غده هیپوتالاموس (مرکز تحریک و تنظیم مانند گرسنگی) مغز ویم هاف پس از اعمال سرما به بدن، به نوعی از کار می افتد و در بدن افراد عادی این غده باعث می شود تا با ترشح آدرنالین که توسط مغز دستور داده شده، بدن را به ثبات برساند.

ترشح آدرنالین باعث می شود قلب پمپاژ بیشتری کند و با گردش خون بیشتر، سیستم ایمنی بدن در ایده آل ترین شرایط خود قرار گیرد.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2015 © تمامی حقوق این سایت متعلق به جادوی باور است.
Whatsapp
phone