اشتراک ویژه ورود / ثبت نام

زندگینامه رابین شارما؛ لیست کتاب ها و سمینار ها + دانلود

زندگینامه رابین شارما؛ لیست کتاب ها و سمینار ها + دانلود

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۴۰۱

رابین شارما یکی از نویسندگان مطرح کانادایی با ریشه ای هندوستانی است که در نویسندگی صاحب سبک و شهرت است.

او کتاب هایی با مضمون موفقیت و خودسازی منتشر کرده است که خواندن این کتاب ها مسیر زندگی افراد را تغییر می دهد. رابین شارما در شرکت های معروفی از جمله ناسا و مایکروسافت نیز سابقه فعالیت دارد.

در این بخش از زندگینامه افراد موفق؛ به طور کامل به بررسی بیوگرافی رابین شارما خواهیم پرداخت. پس در ادامه با ما در سایت جادوی باور همراه باشید.

تولد و کودکی رابین شارما

رابین شارما (Robin Sharma) در ۱۸ مارس ۱۹۶۵ (۲۷ اسفند ۱۳۴۳) در پورت هاوکسبری (یکی از شهر های کانادا) و در خانواده ای که پدر و مادرش هندوستانی بود به دنیا آمد.

پدرش شیو شارما نام دارد که پزشک است و در تورنتو (پایتخت کانادا) مطب دارد. مادرش نیز شاشی شارما نام دارد و شغلش دبیری است.

سانجی برادر کوچکتر رابین است که از جراحان معروف چشم در کانادا است.

او از کودکی به کتاب های داستانی علاقه زیادی داشت و طبق گفته های پدرش، هر ب قبل از خواب از من میخواست که برایش کتاب هایی با قصه های گوناگون بخونم.

رابین در ۱۸ سالگی به راهی که توسط توصیه های پدرش به او شد، پیش گرفت و با تحصیل در رشته وکالت، از دانشگاه حقوق شولیچ فارغ التحصیل شد.

پس از اخذ مدرک، در “دادگاه عالی نوا اسکوشیا” در کنار قاضی، به منشی قضایی تبدیل شد و کمی بعد در دولت کانادا به عنوان وکیل ظاهر شد.

آکادمیِ غلبه بر خود از رابین شارما

آغاز فعالیت های نویسندگی و سخنرانی

زمانی که او مشغول به وکالت بود، وقایع دعاوی را طبق برداشت خودش، بر روی کاغذ می آورد و ماجرای دعوا ها موکل ها برای او داستانی می شد تا رابین به نویسندگی علاقه پیدا کند.

او به کمک پدرش هنر نوشتن را در پیش گرفت و اولین کتاب خود را به نام “مگالیوینگ: ۳۰ روز برای زندگی عالی” با موضوعات دعوا های قضایی در سال ۱۹۹۴ (۱۳۷۳) منتشر شد که مادرش شاشی، در سال ۱۹۹۵ (۱۳۷۴) نسخه ویرایش شده را منتشر کرد. رفته رفته تاب و تب وکالت از سر او افتاد و نویسندگی را به طور اختصاصی در ۲۵ سالگی شروع کرد.

کتاب دوم او در همین سن به نام “راهبی که فراری اش را فروخت” را منتشر کرد که این کتاب علاوه بر کانادا، در کشور های دیگری در دنیا به فروش رسید. این کتاب مضمونی انگیزشی و موفقیت داشت و بر اثر فروش و استقبال خوب مردم، از تصمیمش که رهایی از وکالت بود، پشیمان نشد.

علاوه بر نوشتن کتاب، سخنرانی های او در سمینار هایش او را محبوب تر کرد و با پذیرفتن دعوت های مدیران شرکت هایی همچون “استار باکس”، “کوکاکولا”، “Nike”، “GE” و “مایکروسافت”، برای آن ها سیمنار هایی مملو از جمعیت برگزار کرد.

پس از موفقیت در سخنرانی ها و شهرت او، کمپانی “Nasa” و “مدرسه بازرگانی هاروارد” ازاو برای آموزش و برگزاری سیمناری، او را دعوت کردند. در طی انجام این سمینار ها، او از نوشتن دست برنداشت و کتاب ناشران هارپر کالینز را به کمک رئیس سابق انتشارات که اد کارسون نام داشت، را منتشر کرد. این کتاب رکورد کتاب دوم را شکست و با فروشی بیش از ۳ میلیون دلار در سراسر دنیا در سال ۲۰۱۳ (۱۳۹۲)، به یکی از ۱۰ کتاب برتر هندوستان تبدیل شد.

لازم به ذکر است که کتاب “چه کسی برای زمانی که مرده ای گریه می کند” (Who Will Cry When You Die)  که در سال ۱۹۹۹ (۱۳۷۸) با مضمون ۱۰۱ راه برای شاد زیستن و رسیدن به آسایش توسط رابین نوشته شد که بسیار بین مردم محبوب شد. او همچنین به کار خود علاقه ای ویژه دارد و در مصاحبه ای که از او بابت بازنشستگی اش شد، با کنایه خطاب به خبرنگار می گوید: بازنشستگی؟ من تا وقتی که نفس می کشم، مینویسم.

رابین شارما

افتخارات

 او پس از تاسیس شرکتی به نام Sharma Leadership International، با عنوان شرکتی آموزشی نام خود را در Firtune 500 که لیستی از بهترین مدیر عاملان دنیا است، ثبت کرد. از همین رو در لیستی از برترین رهبران که توسط سایت Speaking.com جمع آوری شد، نام رابین شارما در ۵ نفر اول این لیست در سال ۲۰۰۷ (۱۳۸۶) قرار گرفت.

طی یک نظرسنجی در سال ۲۰۱۹، نام رابین شارما در لیست ۳۰ رهبر برجسته دنیا قرار گرفت.

آقای شارما در فضای مجازی نیز فعال است و در حساب های خود در یوتیوب، فیس بوک و ویدئو های خود ساخته، در مجموع حدود ۶۰۰ میلیون نفر مراجعه کننده را به خود اختصاص داده است.

زندگی شخصی

زمانی که رابین شارما هنوز به منشی دادگاه قضایی نشده بود با آلکا دختری که کانادایی است، ازدواج می کند و ثمره این ازدواج، رو فرزند به نام های کلبی و بیانکا است.

اما این ازدواج دوام زیادی نداشت و بعد از پایان دوره وکالت، به دلیل مشغله کاری از هم جدا شدند و فرزندان با رابین زندگی می کنند.

آثار رابین شارما 

از دیگر آثار رابین شارما می توان به کتاب های ذکر شده، اشاره کرد:

  • قدیس، موج سوار و مدیر عامل منتشر شده ۲۰۰۲ (۱۳۸۱)
  • راهنمای عظمت: ۱۰۱ درس برای بهتر کردن چیزهای خوب در کار و زندگی ۲۰۰۶ (۱۳۸۵)
  • رهبری که عنوان نداشت ۲۰۱۰ (۱۳۸۹)
  • کتاب راهنمای عظمت ۲» : ۱۰۱ بینش بیشتر برای رساندن شما به کلاس جهانی ۲۰۱۳ (۱۳۹۲)
  • راهنمای استادی ۲۰۱۵ (۱۳۹۴)
  • کتاب سیاه کوچک برای موفقیت خیره کننده ۲۰۱۶ (۱۳۹۵)
  • باشگاه ۵ صبح در سال ۲۰۱۸ (۱۳۹۷)

دیدگاه‌ها

یک پاسخ به “زندگینامه رابین شارما؛ لیست کتاب ها و سمینار ها + دانلود”

  1. میرحسین فخرائی گفت:

    عالی بود

    میرحسین فخرائیمیرحسین فخرائی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2015 © تمامی حقوق این سایت متعلق به جادوی باور است.
Whatsapp
phone