اشتراک ویژه ورود / ثبت نام

زندگینامه کارلوس اسلیم هلو سرمایه گذار مکزیکی + زندگی شخصی

زندگینامه کارلوس اسلیم هلو سرمایه گذار مکزیکی + زندگی شخصی

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۱

کارلوس اسلیم هلو از برترین کارآفرینان، تاجران و نیکوکاران است که ریشه مکزیکی لبنانی دارد. او صاحب ۲۰۰ شرکت در مکزیک بود که ثروت خالص او حدود ۳۵ میلیارد دلار تخمین زده شد.

کارلوس در دوران زندگی اش همواره به نیکوکاری معروف بود به گونه ای که فعالیت های بشر دوستانه او صرف حفظ معادن طبیعت، هنر و فرهنگ می شد.

آقای اسلیم روزی نبض بازار تلفن همراه را در کشور مکزیک در دست داشت و حق انحصاری او از این بازار، ۸۰ درصد بود. از افتخارات ایشان می توان به ثروتمند ترین فرد در جهان به مدت چندین سال توسط مجله های برتر دنیا اشاره کرد.

در این بخش از زندگینامه افراد موفق، قصد داریم بیوگرافی کارلوس اسلیم هلو را مورد بررسی قرار دهیم. در ادامه با ما در سایت جادوی باور همراه باشید.

خانواده و کودکی کارلوس اسلیم 

جولیان اسلیم حداد پدر کارلوس نام دارد که از تاجران موفق در زمینه خشکبار بود. مادرش لیندا هلو آتا نام دارد. حاصل ازدواج جولیان و لیندا، ۶ فرزند بود که کارلوس فرزند ارشد این خانواده است.

این زوج لبنانی قبل از این که بچه دار شوند به مکزیک مهاجرت می کنند. دیگر فرزندان این خانواده به ترتیب آلما، خوزه، جولیان، لیندا و نور هستند که نام خانوادگی همگی به اسلیم هلو ختم می شود.

کارلوس اسلیم هلو  (Carlos Slim Helu) در مکزیکو سیتی واقع در مکزیک در ۲۸ ژانویه ۱۹۴۰ میلادی (۷ بهمن ۱۳۱۸ شمسی) به دنیا آمد.

فرزندان این خانواده به واسطه شغل پدرشان، همواره با تجارت آشنا بودند به طوری که زمانی که کارلوس ۱۲ سال داشت، سهام بانکی در مکزیک را خریداری کرد. یک سال بعد پدرش فوت می کند و کارلوس راه پدر را ادامه می دهد.

کارلوس در هنگام تحصیلات ابتدایی اش به توصیه های پدرش که می گفت کتاب های اقتصادی و تجاری بخواند، گوش می کرد و پس از پایان تحصیل در دوران ابتدایی، به دانشگاه ملی خود مختاری در مکزیک رفت و در آنجا رشته مهندسی عمران را برای تحصیل انتخاب کرد. او در هنگام تحصیل به بچه های مدرسه ای، جبر و ریاضیات را تدریس می کرد.

کارلوس اسلیم 

آغاز تجارت کارلوس اسلیم هلو

پس از فارغ التحصیلی، مشغول به تجارت با موسسه ای که پدر از خود به جا گذاشته بود شد و با سرمایه گذاری در مشاغل کوچک، کار آنان را رونق می داد و خود کارلوس نیز سود می برد.

کارلوس از سرمایه گذاری بر روی کسب و کار های کوچک لذت می برد زیرا که هم پس از رونق پولساز بود و نیز به نوعی حمایت به حساب می آمد.

این سرمایه گذاری ها باعث شد تا سرمایه خالص او در سال ۱۹۶۵ میلادی  (۱۳۴۳ شمسی) حدود ۴۰ میلیون دلار تخمین زده شود.

اما کاروس اسلیم هلو خود را محدود به این سرمایه گذاری بر کسب و کار ها نکرد، ساخت و ساز معادن، مستغلات و املاک را در پیش گرفت و در کنار این کار، سرمایه گذاری بر کسب و کار های کوچک را نیز رها نکرد. این فعالیت ها باعث شد تا سهام شرکت ها در صنایع مختلف در دهه ۱۹۷۰ میلادی (دهه ۱۳۴۸ شمسی) ، به نام اسلیم هلو ثبت شود.

موفقیت در اوضاع بد اقتصادی حاکم بر مکزیک

کاهش قیمت نفت در سال ۱۹۸۲ میلادی (۱۳۶۰ شمسی) باعث شد تا بانک ها ملی شوند زیرا که اقتصاد مکزیک به نفت متکی است.

در این دوره ارزش پول ملی مکزیک به شدت کاهش یافت و رکود جامعه را فرا گرفت. در همین هنگام کارلوس سهام شرکت های در حال ورشکستگی را خریداری کرد و به اموال خود اضافه نمود.

یک نمونه از شرکت های خریداری شده توسط کارلوس، شرکت هرشی بود که ۵۰ درصد از این شرکت بین المللی به نام کارلوس اسلیم هلو اختصاص یافت. او بزرگترین شرکتش به نام “گروپو گالاس” را در سال ۱۹۹۰ میلادی (۱۳۶۹ شمسی) تبدیل به شرکت سهامی عام کرد و تصمیم گرفت تا فعالیت های خود را در شاخه های دیگر شغلی ادامه داد.

دیگر فعالیت ها 

کتاب صوتی آرزوی تو دستور توست اثر کوین ترودو

کارلوس اسلیم هلو در همان سال رکود، تصمیم گرفت تلمکس (شبکه بزرگ ارتباطات تلفنی) را به کمک شرکت های “بل” و “فرانس تلکام” به نام خود خریداری کند تا اکثر ارتباطات در کشور مکزیک، بر عهده شرکت های زیر مجموعه آقای کارلوس قرار گیرد.

فعالیت های ارتباطات برای کارلوس تازگی داشت و مایل به گسترش فضای ارتباطات شد و به همین خاطر در اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی (۱۳۷۹ شمسی)، آمریکا مقصد آقای اسلیم هلو شد.

او در ایالات متحده آمریکا ابتدا با تاسیس شعبه هایی در آمریکا اقدام به تجارت دخانیات کرد و در عین حال شرکت های صاحب تلفن همراه را خرید و فروش می کرد.

کارلوس اسلیم هلو می دانست که باید همانند فعالیت هایش در مکزیک، در آمریکا نیز همان کار ها را دنبال کند و از این رو با خریداری سهام های شرکت های برتر آمریکایی از جمله “شرکت نیویورک تایمز”، “شرکت هواپیمایی ولاریس” و “خیابان پنجم ساکس”، سرمایه گذاری خود را تکمیل کرد.

نمونه های سرمایه گذاری دیگر کارلوس اسلیم در زمینه تلفن همراه، تاسیس شعبه “تلمکس” و خرید سهام “شرکت تراکفون” واقع در آمریکا بود. حدود سال ۲۰۱۰ میلادی (۱۳۸۹ شمسی)، کارلوس به دلیل حمله قلبی، در بیمارستان  بستری شد و تحت عمل قرار گرفت، از این رو فرزندانش کار های روزمره شرکت را انجام می دادند.

نمونه ای از فعالیت های کارلوس اسلیم هلو پس از بهبود حالش، خرید شرکت Telekom Austria بود که سابقه خدمت رسانی به هفت کشور برتر اروپایی را داشت. او این فرصت را در ۲۳ آوریل ۲۰۱۴ میلادی (۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ شمسی) غنیمت شمرد تا نبض خدمات تلفن همراه را در اروپا در دست گیرد.

سرمایه گذاری هایی اصلی آقای کارلوس اسلیم هلو در آمریکا اغلب شرکت هایی بودند که در سال ۲۰۱۵ میلادی (۱۳۹۴ شمسی)، رکود بر بازار آمریکا حاکم بود. نمونه دیگری از این سرمایه گذاری ها، مالکیت ۱۶.۸ درصدی از سهام شرکت بزرگ نیویورک تایمز است که از کارلوس به عنوان بزرگترین سهامدار این شرکت به شمار می رود.

کارلوس اسلیم 

زندگی شخصی کارلوس اسلیم هلو

کارلوس اسلیم هلو در سال ۱۹۶۷ میلادی (۱۳۴۶ شمسی) با سومیا دومیت که اصالتی مکزیکی دارد، ازدواج کرد. ثمره این ازدواج ۶ فرزند به ترتیب با نام های کارلوس، یوهانا، مارکو آنتونیو، پاتریک، سومایا و ونسا می باشد که نام خانوادگی همه ی آنان اسلیم دومیت است. سومیا در سال ۱۹۹۹ میلادی (۱۳۷۸ شمسی) به دلیل بیماری فوت می کند.

جوایز و افتخارات کارلوس اسلیم 

کارلوس اسلیم هلو توسط مجله فوربز در مدت ۴ سال متوالی به عنوان ثروتمند ترین فرد جهان تبدیل معرفی شد که در آن قید شده: «کارلوس تمامی ثروتش را به تنهایی کسب کرده است.»

کارلوس توانست در مارس ۲۰۰۷ میلادی (فروردین ۱۳۸۶ شمسی) با پیشی گرفتن از وارن بافت، به ثروتمند ترین فرد در جهان تبدیل شود.

میزان دارایی خالص آقای اسلیم هلو توسط مجله فوریز، حدود ۱.۷ میلیارد دلار در سال ۱۹۹۱ میلادی (۱۳۷۰ شمسی) تخمین زده شد اما این دارایی ها امروزه حدود ۳۵.۵ میلیارد دلار تخمین زده شده است.

مجله ای در مکزیک از آقای اسلیم هلو این چنین نوشته است:« مردم مکزیک ارادت ویژه ای به کارلوس اسلیم هلو دارند زیرا که اقدامات بشر دوستانه او باعث پیشرفت مکزیک شده است و مردم از مکان هایی که زیر مجموعه شرکت های ایشان است خرید می کنند.»

کارلوس اسلیم 

اقدامات بشر دوستانه

آقای کارلوس اسلیم هلو در دوران زندگی اش همواره سعی در حفظ زیبایی شهر ها کند و اقدام او در این زمینه، تاسیس سه شرکت غیر انتفاعی برای زیبا سازی شهر، حفظ حیات وحش و ایجاد سالن های ورزشی می باشد.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2015 © تمامی حقوق این سایت متعلق به جادوی باور است.
Whatsapp
phone