اشتراک ویژه ورود / ثبت نام

زندگینامه سالار کمانگر مدیر عامل اسبق گوگل و یوتیوب

زندگینامه سالار کمانگر مدیر عامل اسبق گوگل و یوتیوب

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۱

سالار کمانگر (salar kamangar) یکی از موفق ترین و در عین حال جوان ترین افراد ایرانی است که کارمند و مدیر ارشد شرکت بزرگ گوگل بوده است.

او از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۴ میلادی (۱۳۸۹ تا ۱۳۹۳ شمسی) با عنوان مدیر عامل در شرکت بزرگ یوتیوب فعالیت کرد. سالار کمانگر همچنین تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی در رشته بیولوژی یا همان زیست شناسی به پایان رساند.

در این بخش از زندگینامه افراد موفق قصد داریم بیوگرافی سالار کمانگر را مورد بررسی قرار دهیم، پس در ادامه با ما در سایت جادوی باور همراه باشید.

تولد و تحصیلات سالار کمانگر

سالار کمانگر در سال ۱۳۵۵ شمسی (۱۹۷۷ میلادی) در تهران به دنیا آمد. او از خانواده ای با اصالتی ایرانی آمریکایی می باشد که قبل از انقلاب اسلامی، به آمریکا مهاجرت کردند.

وی از همان کودکی رؤیای پزشک شدن را در سر می پروراند ولی به واسطه دیدن یک برنامه تلویزیونی تصمیم گرفت تا دانشمند شود.

سالار کمانگر در دانشگاه استمفورد آمریکا، در رشته بیولوژی تحصیل کرد. او کار با کامپیوتر را به واسطه تحقیقات و ارائه مقالات زیست شناسی، فرا گرفت. پس از ۴ سال تحصیل، او از رشته بیولوژی از دانشگاه استمفورد مدرک کارشناسی خود را اخذ نمود.

سالار کمانگر

فعالیت های سالار کمانگر

پس از پایان تحصیلات در سال ۱۹۹۸ میلادی (۱۳۷۷ شمسی)، سالار کمانگر در شرکت گوگل و زمانی که تنها ۲۲ سال سن داشت، استخدام شد.

هنگامی که او در شرکت گوگل فعالیت خود را آغاز نمود، به صورت دو هفته و پاره وقت کار می کرد و حسی خوشایند به او القا می شد. یکی از دلایلی که باعث شد تا او در کارش رشد کند، این بود که پس از تحصیل به دنبال علاقه شغلی اش رفت زیرا که بر این اعتقاد داشت که کاری که با علاقه صورت گیرد صد برابر بهتر از کاری است که به اجبار انجام گیرد.

او به مدت ۷ سال در شرکت گوگل با دل و جان کار کرد تا این که ارتقای شغلی باعث شد تا در قامت یک کارمند اصلی و کلیدی شرکت گوگل تبدیل شود. علاقه به کار او باعث نشد تا ذره ای برای ارتقا شغلی عجله ای داشته باشد. به گفته سالار کمانگر، او تصور و خیال از یک کار را کافی نمی دانست و باید هر روز انگیزه و هیجان را از سوی کار فراهم می کرد.

کتاب صوتی آرزوی تو دستور توست اثر کوین ترودو

نوآوری 

پس از این که به یک کارمند کلیدی تبدیل شد، وقت این بود که با توجه به خلاقیتش یک نوآوری را به گوگل هدیه کند. او سیستم تبلیغاتی شرکت گوگل را با نام Google AdWords ابداع کرد تا با ایجاد فضایی برای تبلیغات شرکت ها و کسب و کار های کوچک، پول خوبی را به شرکت گوگل تزریق کند.

افزایش چشمیگر بی حد و وصف درآمد گوگل باعث شد تا عامل این اتفاق با ارتقای شغلی و افزایش درآمد رو به رو شود. فضای شرکت به گونه ای بود که نام سالار کمانگر به عنوان یکی از پدیده های نوظهور تبدیل شود.

این موفقیت باعث شد تا به یکی از ۹ کارمند برتر شرکت گوگل تبدیل شود. او به واسطه درآمد زایی که در سال ۲۰۰۶ میلادی (۱۳۸۵ شمسی) برای شرکت گوگل داشت باعث شد تا این شرکت بتواند بزرگ ترین سایت اشتراک گذاری دنیا را که یوتیوب نام دارد را به ارزش ۱.۶۵ میلیارد دلار خریداری کند.

سالار کمانگر

متفرقه

همانطور که گفته شد سالار کمانگر از کودکی به پزشکی علاقه داشت ولی زمانی که در تلویزیون برنامه ای از طبابت را می دید، از پزشکی فاصله گرفت و به صنعت تکنولوژی و فناوری روی آورد.

او از کار با کامپیوتر هیجان زده می شود به طوری که حداقل روزانه ۶ ساعت از طول شبانه روز خود را به سیستم های کامپیوتری تعلق داده است. سالار کمانگر در هنگام فعالیت های آغازین در گوگل شوق زیادی داشت زیرا که کاری را پیدا کرده بود که به آن عشق می ورزید.

می توان گفت که ابداع سالار کمانگر باعث شده است که کسب و کار های مجازی و حقیقی، بازی ها و خیلی از شغل ها به واسطه اشتراک گذاری حرفه و فعالیتشان در گوگل، کمک شایانی را به کاربران کرده است.

قبل از کمال سرابندی، چاد هرلی مدیر عاملی یوتیوب را بر عهده داشت. چاد هرلی یک آمریکایی است که از ابتدا مدیر ارشد سپس مدیر عامل یوتیوب بوده است. او اکنون به عنوان مشاور در یوتیوب فعالیت می کند.

پس از کمال سرابندی، سوزان دایان ووجینسکی به مقام مدیر عاملی یوتیوب منصوب شد و تا به امروز این مقام را حفظ کرده است. او از کارآفرینان برتر آمریکایی است که قبل از مدیر عاملی، در قامت مدیر اجرایی یوتیوب در این پلتفرم فعالیت می کرد.

سالار کمانگر

افتخارات سالار کمانگر

  • سالار کمانگر اولین کسی بود که طرح تجارت شرکت گوگل را عنوان کرده است و تمامی حقوق مالی و قانونی این امر تماما بر عهده او بوده است.
  • کسب عنوان های معاون بخش برنامه های زیر نظر گوگل وب از قبیل جیمیل، اورکات، تقویم، پیکاسا و … تا قبل از سن ۴۰ سالگی در حال حاضر سالار کمانگر به عنوان یکی از معاونین ارشد شرکت هولدینگ آلفابت (صاحب گوگل) فعالیت می کند.
  • کسب عنوان مدیریت عاملی یوتیوب

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2015 © تمامی حقوق این سایت متعلق به جادوی باور است.
Whatsapp
phone