اشتراک ویژه ورود / ثبت نام

زندگینامه جواد خیابانی + حواشی و شایعات به همراه عکس و ویدیو

زندگینامه جواد خیابانی + حواشی و شایعات به همراه عکس و ویدیو

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۱

جواد خیابانی یک گزارشگر، مجری و تهیه کننده مطرح و محبوب ایرانی است. گزارش های بی نقص و مهیج به همراه اطلاعات کامل و درست وی یکی از دلایل موفقیت اش می باشد.

در این بخش از زندگینامه افراد موفق قصد داریم بیوگرافی جواد خیابانی را مورد بررسی قرار دهیم پس در ادامه با ما در سایت جادوی باور همراه باشید.

تولد و کودکی جواد خیابانی

جوانی جواد خیابانی

جواد خیابانی (Javad Khiabani) متولد ۲۷ آبان ۱۳۴۵ شمسی (۱۸ نوامبر ۱۹۶۶ میلادی) در کرج می‌باشد. او پنجمین فرزند از خانواده‌ی هشت نفره است. پدر او انباردار اداره اصلاح بذر کرج بود.

جواد خیابانی تا سن ۶ سالگی به همراه خانواده خود در کرج زندگی می‌کرد تا اینکه در سال ۱۳۵۱ به تهران آمد.

او به درس و تحصیل بسیار علاقمند بود تا جایی که به عنوان شاگرد اول دبستان‌های منطقه ۱۰ آموزش و پرورش تهران انتخاب شد.

جواد خیابانی در سن ۱۳ سالگی به عنوان کارگر ساده در شرکت کنسرو سازی شمشاد مشغول به کار شد. او از همان دوران جوانی کار کرد تا بتواند روی پاهای خود بایستد.

خودش در این باره می‌گوید: زمانی که مشغول به کار شدم هر ماه شش هزار ریال حقوق دریافت می‌کردم که نصف آن را به مادرم میدادم و بقیه پول‌هایم را مجله کیهان ورزشی یا مجله دنیای ورزش را می‌خریدم تا با عشق و علاقه ورزش را دنبال کنم.

تحصیلات جواد خیابانی

دوره آموزشی Rewired از دکتر جو دیسپنزا

جواد خیابانی در کنکور استعدادهای درخشان شرکت کرد، اما به دلیل محدودیت‌های مالی نتوانست ثبت نام کند و این فرصت از دست رفت. به علت بیماری فلج اطفال که در سال ۱۳۴۸ به آن مبتلا شده بود مشکلات حرکتی زیادی داشت که هنوز هم از آن رنج می‌برد.

در سال ۱۳۶۰ بعد از به اتمام رساندن دوران راهنمایی در هنرستان شهید بهشتی کرج ثبت نام کرد‌.

او در این هنرستان که در محله فرح دشت کرج قرار داشت به عنوان شاگرد اول هنرستان انتخاب شد. در سال چهارم هنرستان خود به خاطر حضور در مسابقات ورزشی به طور کامل از درس جا ماند و معدل دیپلم او به شدت پایین آمد.

تا سال ۱۳۶۴ به عنوان مدافع چپ و دروازه‌بان تیم فوتبال منتخب هنرستان های کرج بازی میکرد.

در سال ۱۳۶۴ نیز در کنکور سراسری رشته ریاضی فیزیک شرکت کرد و نتیجه مطلوبی نگرفت اما جواد خیابانی توانست در رشته مهندسی متالوژی دانشگاه تربیت معلم پذیرفته شد. 

وقتی نتایج کنکور اعلام شد او به تهران خیلی دور بود زیرا برای کار به بندرعباس رفته بود و به عنوان باربر در اسکله بندرعباس و مدتی هم در منطقه چابهار کار می‌کرد.

سال ۱۳۶۶ ازجانب تیم فوتبال منتخب دانشکده‌های فنی و مهندسی تهران در المپیک دانشجویان ایران در شهر شیراز شرکت کرد و به مقام پنجم ایران در فوتبال دست یافت.

سپس در سال ۱۳۶۸ به عنوان مدرس هنرستان در دروس فنی به استخدام آموزش و پرورش درآمد و دو سال در هنرستان رجایی بندرعباس به عنوان معاون آموزشی مشغول به کار شد.

ورود به دنیای مجری گری

جواد خیابانی و عادل فردوسی پور

همانطور که گفته شد او علاقه زیادی به دنیای ورزش داشت و همیشه وقت خود را با مجلات ورزشی یا مسابقات فوتبالی می‌گذارند.

در سال ۱۳۷۳ در آزمون جذب گزارشگر و مجری ورزشی تلوزیون ایران IRIB شرکت کرد و پذیرفته شد. او بعد از تلاش‌های فراوان به رویای خود دست یافت و توانست با سایر گزارشگر های جوان مانند عادل فردوسی پور برنامه های مهیج و زیبای ورزشی را ضبط و انتشار دهد. از آن زمان به عنوان مجری، تهیه کننده و گزارشگر برنامه‌های ورزشی صدا و سیما فعالیت می‌کند.

جواد خیابانی به دلیل شرایط جسمانی در بیمارستان بستری بود و شایعه تلخ درگذشتش همه رسانه‌ها را پر کرد. فضای مسموم و متشنجی‌ گریبان این مجری تلوزیونی را گرفته بود و اکانت‌های مجازی برای بالا بردن تعداد کاربران به این شایعات دامن زدند.

این شایعه تا جایی ادامه پیدا کرد که وی یک ویدیو از خود منتشر کرد و با ناراحتی در این ویدیو به این موضوع اشاره کرد که: مرا زنده زنده هم کشتند و هم دفن کردند.

گزارش‌های به یادمانی جواد خیابانی مخصوصاً گزارش بازی ایران و استرلیا را هیچکس فراموش نخواهد کرد.

علاقه به پشتکار و تلاش

جواد خیابانی راه سختی را پشت سر گذاشته است سخنان او در رابطه با کار و تلاش را باید آب طلا گرفت، او در این باره می‌گوید: من در دوران کودکی تا جوانی کار کردن را دوست داشتم، در استادیوم‌های ورزشی بستنی و ساندویچ می‌فروختم حتی مقواهای‌ اضافی را جمع می‌کردم و با آنها کلاه و آفتاب‌گیر می‌ساختم.

این کلا‌ه‌ها و یا آفتاب‌گیرها را به مردم می‌فروختم تا هزینه‌های تحصیلاتم‌ را خودم تامین کنم و بعدها در دوران جوانی پرچم‌های آبی و قرمز می‌فروختم و همه‌ی آنها را خودم می‌دوختم.

در انبار بوجاری اداره اصطلاح بذر کرج به کارگری مشغول شدم زیرا احساس می‌کردم کار کردن جوهر مرد است و این را افتخار خود می‌دانم که همیشه روی پای خودم ایستادم.

فعالیت های تلویزیونی

جواد خیابانی در حال گزارشگری فوتبال

مجری‌گری:

  • جام طلایی (ویژه برنامه جام جهانی فوتبال آلمان در سال ۲۰۰۶ میلادی و ۱۳۸۵ شمسی)
  • فوتبال برتر (شبکه سه سیما)
  • فصل داغ فوتبال (ویژه برنامه جام جهانی فوتبال روسیه در سال ۲۰۱۸ میلادی و ۱۳۹۸ شمسی)
  • فوتبال آسیایی (ویژه برنامه بازی‌های آسیایی، شبکه پنج)
  • به توان ما (ویژه برنامه برای مبارزه با بیماری کرونا، شبکه سه سیما)
  • جشن وصال (ویژه برنامه برای جشن‌های سراسری پیامبران عظم، شبکه سه سیما)
  • بازم مثل همیشه (ویژه برنامه برای میهمانان ورزشی، شبکه ورزش)

تهیه‌کنندگی

جواد خیابانی از سال ۱۳۷۳ تاکنون  در۴۰ برنامه تلویزیونی مختلف به عنوان تهیه‌کننده شرکت داشته که در بخش زیر به برخی از آنها اشاره می‌کنیم.

  • معرفی ورزش‌ها، شبکه سه
  • ایران در جام جهانی، شبکه یک
  • جام ملت‌های آسیا، شبکه پنج
  • دیدار، شبکه پنج
  • ما شما ورزش، شبکه سه
  • در جستجوی ورزش، شبکه دو
  • آموزش فوتبال، شبکه آموزش
  • یار دوازدهم، شبکه سه
  • سفر به مسابقات المپیک ۲۰۰۸
  • مجری‌گری و گزارش مسابقات جام‌ ملت‌های آسیا ۲۰۱۸

زندگی خصوصی جواد خیابانی

جواد خیابانی در کنار دخترش نگار

نام همسر او بهناز است که در سال ۱۳۷۳ با هم ازدواج کردند و حاصل این ازدواج دختری به نام نگار می‌باشد که او در سال ۱۳۷۵ در کرج تهران به دنیا آمد.

جواد خیابانی در ارتباط با مادرش می‌گوید: مادرم همیشه مرا تشویق می‌کرد تا به هدف هایم برسم و تجاربش‌ را با من در میان می‌گذاشت.

در ۱۳ دی سال ۱۳۹۲ در حالی که جواد خیابانی گزارش بازی پرسپولیس و نفت را انجام می‌داد ناگهان به او خبر میدهند که مادرش فوت کرده است با اینکه بسیار غمگین شد اما به گزارش مسابقه داد.

پیام تسلیت روی برد ورزشگاه نمایش داده شد و بغض او ترکید و تنها شروع به گریه کردن کرد. ویدیوی این گزارش را میتونید در بخش زیر مشاهده کنید:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2015 © تمامی حقوق این سایت متعلق به جادوی باور است.
Whatsapp
phone